pissa fetissi miehen orkku

siinä Tero oli henkisesti kaikkein selvimmin Antin vallassa. Antin kulli oli myös sen verran paksu, että Teron oli pakko venyttä suunsa kunnolla auki. Antti ohjasi Teron suoraan autotallin sisäpuolella olevasta ovesta sisän. Kyllä Setä Pannasta kiskoen Antti vei Teron käytävän toisessa pässä olevaan huoneeseen, joka osottautui pesuhuoneeksi. Koska Tero ei nähnyt mitän hän paniikissa törmäsi usein seinän tai johonkin huonekaluun. Hei eikö me voitais sopia jotain, mä korvaan sun vaivat, enkä kerro kenellekän jos pästät mut irti Tero vikisi nyt aloitetaan ruoskalla, siitä hyvästä, että yritit vastarintaa. Tero känsi Antille pyllynsä ja yritti heilutella sitä eri suuntiin oli selvä, että Terolla oli väsyneenä ja nälkäisenä vaikeuksia suoriutua tehtävästä. Thomas / oon sukkisfetari.

Homo: Pissa fetissi miehen orkku

Tätä jatkui melko pitkän kunnes Joren kulli alkoi osoittaa laukeamisen merkkejä. Antti poistui huoneesta, sammutti valot ja jätti kahlitun Teron tuskiinsa. Pietu / sirot nilkat ja jalat farkunlahkeesta kiihottaa - Nylonseksi / footjob Huomasin oman mielenkiintoni naisen ja korkokenkiin jo alle 10-vuotiaana. Antti otti vaseliinpurkista vaseliinia sormiinsa ja työnsi sitä Teron pyllyyn. Ketjut kuitenkin pysyivät kiinni jaloissa toisella lukolla ja käsiraudat myös jaloissa. Nyt sä, huora, nuolet mun kullini ja pallini ensin puhtaaksi, sitten pissa fetissi miehen orkku sä imet sitä niin kauan kun mä sanon, sitten mä nain sun suutas niin kauan kun tahdon. Se tapahtui kerran kun Tero makasi selällä ja levitti Antille pyllyreikänsä.

Pissa fetissi miehen orkku - Pissa fetissi

Seksitreffit omakuva sex tarinat 730
Lingam massage helsinki lemmikkilehti 485
pissa fetissi miehen orkku 88
Äkäslompolo web kamera saarijärvi Mä maksan tai teen ihan mitä vaan sä haluat. Tämä on kuitenkin toinen tarina. Mmm mmm äh Tero yritti sanoa jotain, mutta gägipallon takia ei pystynyt. Sakke vaati kuitenkin usein tahallaan Terolta mahdottomia, että saisi rangaista häntä julmasti. Jatkossa Pimpsan pitä itse huolehtia siitä, että ihossa ei ole karvoja, muuten tulee rangaistus. Terosta se tuntui kun Antti olisi tunkeutunut Teron ruumiin lisäksi myös mieleen. Se oli Terosta vielä pahempaa kuin pyllyyn naiminen, koska Jore kulli oli niin pahanmakuinen, ruma ja rupinen. Terosta tämä tuntui varsin tuskalliselta, koska Antin kulli iskeytyi Teron kurkkuun. Älä kuule tee mitän tyhmä enä. Katseltuaan ja kourittuaan Teron pyllyä vähän aikaa Jore asettui Teron eteen siten että alushousut olivat Teron suun korkeudella ja käski Nuole ensin mun alushousuja ja riisu ne sitten suullasi.
Thai sex massage live sex suomi Seksi opetusvideo naisen orgasmi
Täysin hetero mies ei halua harrastaa seksiä miehen kanssa. Homo pissa fetissi peppu orgasmi. Posted on Author Karena Malek. Pissa fetissi ; pissa fetissi utelias2. Tykkäkö naiset istua miehen naamalla.

Pissa, fetissi: Pissa fetissi miehen orkku

Teron yö oli yhtä helvettiä. No niin huora, housut pois ja heti, Antin änensävy ja olemus muuttuivat yhtäkkiä pissa fetissi miehen orkku täysin; vielä hetki sitten sympaattinen Antti oli yhtäkkiä aivan toinen mies. Sitten Antti otti letkun esille ja kiristi pän siten, että letkusta tuli vettä kovalla paineella. No toivottavasti Pimpsan kapinallinen tahto on vihdoinkin murtunut. Pitkän imemisen jälkeen verisuonet Antin kullissa pullistuivat entisestän ja kulli alkoi sykkiä. Tämän jälkeen Antti piti kulliaan Teron suussa vielä pitkän niin että jokainen pisara jäi sisän. Autotallissa oli nimittäin myös upouusi farmarijeeppi. 30 cm pitkällä puukepillä. Yleensä Sakke sitoi Teron kädet selän taakse käsiraudoilla ja pakotti Teron erilaisiin asentoihin. Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle. Kului ainakin tunti, kunnes Antti astui huoneeseen ratsupiiska kädessä. Antti jatkoi Teron pyllyn ja mielen raiskaamista. Teron takapuoli oli vereslihalla 30 iskun jälkeen. Seksihalut nousevat silloin pilviin. Antti käski Teron odottaa huoneessa kunnes sinne tulisi eräs Jore. Vain hänen varpaansa ulottuivat lattiaan. Se oli hyvin epämielyttävä, koska Teron pyllyreikä oli koskemattoman pieni. Naidessaan Antti myhäili itsekseen Aahh, ihanaa naida poikaa suuhun. Pitkän jyystämisen jälkeen Antti tuli taas rajusti Teron pyllyyn. Turpa kiinni ja pysy paikallasi, saat vielä 30 iskua, jotka sä lasket, ja levitä ne haarasi, että näen samalla sun pyllyreiän Tero levitti haaransa ja alkoi itkien laskea. Oli myöhäinen ilta, vain talon ikkunoista kajastan valon takia pystyi näkemän yhtän mitän. Otappas sitten lasti suuhun ja niele joka pisara Antti työnsi kullinsa Teron suuhun ja laukesi melkein heti; koko suu täyttyi spermasta; sitä oli niin paljon, että osa valui Teron suunpielistä. Irroitettuaan Teron kaulapannan, Antti käski: Seiso siinä keskellä ja ala esittelee mulle pyllyäs. Kun Tero teki virheen tai kun Teron yritys ei tyydyttänyt, Antti pakotti Teron menemän kontalleen ja laskemaan viisi raipaniskua. Antti löi Teron kullia. Mä en oo homo Jumalauta, väitätsä mua homoksi, häh?

päälle Pissa fetissi miehen orkku

Mitä luulet?

Huomautus: Your e-mail osoitetta ei julkaista