on Vesilinna Harjulla, jota aluksi kutsuttiin Syrjänharjuksi. Se kuuluu Sisä-Suomen reunamuodostumaan. TI  suljettu (uusi vuosi).1.2019 SU suljettu (loppiainen tiedustelut: puh.

Jyväskylän luontomuseo keski pohjanmaa - Keski -Suomen

Jos haluat osallistua kyky-ryhmän toimintaan jäsenenä, ota sexitreffit bb suomi seksi yhteyttä keto-verkostoon tai Keski-Suomen ELY-keskukseen: ympäristökasvatusasiantuntija Tanja Tuulinen. Museon yhteystiedot, jyväskylän yliopiston tiedemuseo, Keski-Suomen luontomuseo, vesilinna, Ihantolantie 5, 40100 Jyväskylä. Yliopisto poisti päsymaksun tiedemuseostaan. Tiedemuseo ja kirjasto yhdistyivät.1.2017. Keskusteluun voit osallistua myös Facebookissa sivulla Kestävä elämäntapa Keski-Suomessa. Kulku to-la museolle ainoastaan jalan Ihantolantieltä tai Yliopistonkadulta Neron portaita kulunvalvontapisteiden kautta, ja to-pe aikana klo 15 mennessä. Opastukset ja opintokäynnit, poikkeuksia aukioloaikoihin.

Videos

Kiki gets fucked BY south london GUY. Keski-Suomen luontomuseo on osa Jyväskylän yliopiston tiedemuseota ja sen luonnontieteellistä osastoa. Tiedemuseo ja kirjasto yhdistyivät.1.2017 Avoimen tiedon keskukseksi. Keski-Suomen luontomuseon pämäränä on osaltaan auttaa ihmistä löytämän, ymmärtämän ja vaalimaan luonnon monimuotoisuutta. Joko tutustuit Kehä Vihreä -näyttelyyn ja tulevaisuuden visioihin Keski-Suomen luontomuseolla?

päälle Jyväskylän luontomuseo keski pohjanmaa

Mitä luulet?

Huomautus: Your e-mail osoitetta ei julkaista